top of page

Rólam

A Testnevelési Egyetemen végeztem, Rekreáció és Egészségfejlesztés szakirányon. Már 16 éves korom körül elkezdtek érdekelni a távol keleti filozófiák, izgalmasnak, titokzatosnak találtam a keleti gondolkodásmódot és egy megmagyarázhatattlan belső vonzalmat éreztem irányukba. Sok-sok könyvet olvastam a témában és gyakran  említésbe került bennük a jóga fantasztikus hatása és kapcsolata a test-elme- szellem között. Mégis csak évekkel később vettem részt életem első jóga óráján. 

Ami meghatározó volt számomra.

Mintha minden amit eddig olvastam pontosan a helyére került volna a valóságban.

Sokáig nem értettem és valami misztikus dolognak gondoltam a jógát. Ahogy egyre többet tanultam a jógáról, és egyéb tanulmányokkal is találkoztam akár pszichológia vagy az emberi test kapcsán, rajöttem, hogy egy nagyon egyszerű ám mégis borzasztó nehéz gondolat/ cselekedet/ életvitel ( megnevezni is nehéz) az alapja az egésznek: 

A jelenben lenni. 

Ahogy erre rájöttem, nem jelentette egyben azt is, hogy megvan és nincs többé vele dolgom. 

Akárhányszor nehézségbe ütközöm, vagy elakadok az életemben, visszavonulok és rájövök, hogy mindig ez a kulcs. Nem a múlton rágódni és nem a jövőn aggódni. Élni és élvezni a jelent, hiszen ez az egyetlen időpont amikor esélyem van terelgetni az életem, hogy milyen irányba haladjon. Ez már csak rajtam műlik, hogy élek e a lehetősséggel! 

Tanulmányok

Testnevelési Egyetem - Rekreáció és Egészségfejlesztés szak

Restorative Aerial Yoga óktató - Gönczi Kata

Yoga Trapeze instuctor - Yoga Body

Fintess Instruktor -Fitness Akadémia

Mozgásos Testelemzés - Kondor Judit Mozgásfilozófia 

Yin Yoga oktató - Sarasvati Oktatási Központ

bottom of page