top of page

Yoga Trapeze Privát óra

Mondj Búcsút a hátfájásnak!


A legtöbb ember sajnos elmondhatja magáról, hogy hát, derék és egyáb területeken napi szinten érez fájdalmat. Sokan ebbe beletörődnek. Ha te nem szeretnél közéjük tartozni, próbáld ki a Yoga Trapeze magán órát.


Yoga Trapeze gyakorlatok


Mi okozza fájdalmat?


A gerinc hajlékonyságának hiánya:

az ülőéletmód, egész nap a számítógép előtt ülünk a munkában, vagy a telefonunkat nyomkodjuk hazaérve esténként. Mindezket helytelen ülő pozícióban, görnyedt háttal, előreesett fejjel stb..


Beszűkült mozgástartomány/Mozgás hiánya:

Ha a mindennapokban nem használjuk az izmainkat megfelelően, elvesztik a feszességüket, ezért alakul ki a görnyedt hát is ami sok problémához vezethet hosszú távon.

Ha nem használjuk ki a testünk adta természetes mozgás irányokat mint például a törzs csavarás, előre-hátra hajlás, ezek idővel egyre nehezebben fognak menni, mert beszűkül a mozgástartomány, ami szintén sok panaszhoz és fájdalomhoz vezet az évek múlásával.


Stressz és Feszültség:

A napi teendők és kötelezettségek sokakat stresszelnek, amit ha nem tanulunk meg kezelni és levezetni, belül marad és belül okoz feszültségeket, gyakran például a derék környékén. A fizikai és mentális stressz egy