top of page

Yoga Trapeze Privát óra

Mondj Búcsút a hátfájásnak!


A legtöbb ember sajnos elmondhatja magáról, hogy hát, derék és egyáb területeken napi szinten érez fájdalmat. Sokan ebbe beletörődnek. Ha te nem szeretnél közéjük tartozni, próbáld ki a Yoga Trapeze magán órát.


Yoga Trapeze gyakorlatok


Mi okozza fájdalmat?


A gerinc hajlékonyságának hiánya:

az ülőéletmód, egész nap a számítógép előtt ülünk a munkában, vagy a telefonunkat nyomkodjuk hazaérve esténként. Mindezket helytelen ülő pozícióban, görnyedt háttal, előreesett fejjel stb..


Beszűkült mozgástartomány/Mozgás hiánya:

Ha a mindennapokban nem használjuk az izmainkat megfelelően, elvesztik a feszességüket, ezért alakul ki a görnyedt hát is ami sok problémához vezethet hosszú távon.

Ha nem használjuk ki a testünk adta természetes mozgás irányokat mint például a törzs csavarás, előre-hátra hajlás, ezek idővel egyre nehezebben fognak menni, mert beszűkül a mozgástartomány, ami szintén sok panaszhoz és fájdalomhoz vezet az évek múlásával.


Stressz és Feszültség:

A napi teendők és kötelezettségek sokakat stresszelnek, amit ha nem tanulunk meg kezelni és levezetni, belül marad és belül okoz feszültségeket, gyakran például a derék környékén. A fizikai és mentális stressz egyaránt tud fájdalmat generálni a hát, nyak és váll környékén.


Gyenge izmok:

Főként a gerinc tartóizmait kell megerősítni, ami egy egészséges gerincet eredményezhet.




Már heti 1-2 óra Magán Yoga Trapeze gyakorlással rengeteget teszel az egszségedért, és csökkentheti a fájdalmaidat.

Az inverz helyzetek növelik a csigolyák közti teret, így ha valamilyen ideget nyomnak vagy irritálnak a csigolyák, 1-2 alkalom után érezni fogod a fájdalom csökkenését.



inverz helyzet

A magán órán egyénre szabottan haladunk a gyakorlatokkal a számodra legkedvezőbben. Az eredményt már pár hét gyakorlás után érezni fogod!


Próbáld ki ezt az igazán új és különleges új óratípust!


Budapesten: a hét bármely napján

Kecskeméten: Csütörtökönként


Jelentkezz órára:


petrayogalife@gmail.com

pmolnar06@gmail.com

Petra Yoga

Molnár Petra


58 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A belső önkép

A belső önképet nehéz meghatározni, de legegyszerűbben talán úgy lehetne, hogy mit hiszel magadról, mire vagy képes. Régóta az egyik kedvenc idézetem : "Az egészség a gazdagság a szépség és a zseniali

bottom of page