Stresszoldás

Relaxing by the Water

egyéni stresszoldó óra

Ezen az órán a Te igényeidhez, életmódodhoz legalkalmasabb stresszoldó módszereket keressük meg. Minden ember más, így több technikát is kipróbálunk míg rátalálsz arra, amelyikről igazán felszabadult leszel és el tudod engedni fizikai és mentális szinten is a feszültséget. A stressz akkor okoz károkat, ha huzamosabb ideig fennálló állapotként van jelen az életedben. Mindenki  napi szinten találkozhat  feszültségekkel és stresszel teli helyzetekkel. Ez természetes és nem is kiiktatható. A problémák akkor kezdődnek, ha a feszültség nem kerül le/kivezetésre a szervezetből. A hosszan elraktározott stressz mentális és testi károkat is okozhat. Ezen az órán megtanulhatod, hogyan szabadulj meg a bennem lévő feszültségtől.
Amikkel találkozni fogsz:
-Jóga- Aerial Yoga - Relaxáció - Légző gyakorlat - Koncentrációs gyakorlatok

Relaxation

Relax- nyújtó jóga

Ez az óra típus egy lassú, meditatív csoportos óra. Segít lelassulni és visszatalálni önmagunkhoz. Sokban hasonlít a Yin yogához, mert itt is 2-3 percig kitartunk egy egy nyújtást. Az óra különlegessége abban rejlik, hogy minden alkalommal különböző meditációkat, relaxációs technikákat, illóolajokat használunk. Így a tested mellett a lelked is töltekezni tud amit egész héten érezni fogsz a hétköznapjaid alatt. 

fitness-woman-working-out-on-yoga-mat-royalty-free-image-863580848-1553180970.jpg

Hölgyeknek

"bennünk élő istnnők"

Az első kapcsolatom az illóolajokkal szerelem volt egyből. Teljesen elvarázsolt, milyen élményt adtak. Az illatok rég elfeledett érzéseket, emléket képesek előhozni és egy teljesen más világot varázsolnak elő. 

Gyere és varázsolódj el te is egy kicsit!

A bennünk élő istennők programhoz segítségül hívunk illóolajokat és megismerkedünk 7 istennő vagy más néven archetípussal. Jung elméletét vesszük alapul. 

Mindegy mennyi idősen , milyen élethelyzetben  vagy örökké aktuális téma számodra is, hogy éppen milyen minőségét éled a női mivoltadnak.  

Számodra mit jelent a nőiesség? Mely területeket  szeretnél finomítani/ erősíteni magadban? 

Relaxation