top of page

4 alkalmas stresszkezelés 

Ahhoz, hogy a stresszt megtanuld kezelni, első lépésként meg kell ismerned. Nem minden stressz rossz, van amikor ez viszi előre az életet és a segítségedre van. Itt megismerheted az idegrendszer működését és megérted, miért olyan fontos, hogy lazíts is néha a sok munka és tenni való mellett. Hosszú távon a relaxáció rengeteg fizikai betegséget és mentális problémát megelőzhet. 

IMG-2734.jpg
IMG-2734.jpg

Tudatos életmód

Ahhoz, hogy tudatosan élj, első lépésnek heti 1-2 énidős órát szükséges beilleszteni. A testnek- lelkednek-elmének is szüksége van arra, hogy olyan tevékenységet végezzen ami teljesen más, mint a megszokott munkád és napi dolgaid. Az edzés vagy intenzív jóga segít kiadni a feszültséget egy egészséges módon. Erősíted a tested amitől ellenállóbb lesz az immunrendszered is és sokkal jobban fogod erezni magad a bőrödben. A relaxáció segít ellazulni egy mélyebb szinten ami az idegrendszered tölti. A légzőgyakorlatok és egyéb technikák amiket megtanulsz a segítségedre lehetnek a hétköznapokban is otthon amikor úgy érzed "túl sok ".

Megvan az erő benned, hogy változtass ha nem érzed jól magad, 

A 4 alkalmas stresszkezelő program után tudni fogod, mire van épp szükséged, ahhoz, hogy levezesd a feszültséged és visszatöltsd az energiáidat. 

A 4 alkalom arra szükséges, hogy :

- megnézzük, mik a fő stresszfaktorok az életedben

- megkeressük melyik edzésforma vagy jóga a neked való

- belekóstolj a relaxációba  és a fantasztikus hatásait megtapasztald 

- elsajátíts legalább 1 eszközt amit otthon is tudsz végezni ha úgy érzed "túl sok" minden. Ez lehet egy légzőgyakorlat vagy más apróság amit megtanulhatsz itt.

Ha szeretnéd elkezdeni, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy időpontot és helyszínt egyeztessünk. 

A 4 alkalom ára 40.000 Ft

Utána 1 alkalom 11500 Ft vagy csoportos órára is csatlakozhatsz.

Molnár Petra 

+36 70 8660 222

petrayogalife@gmail.com

IMG-2749.jpg
bottom of page