top of page

Mi a stressz? 

4 alkalmas stresszkezelés 

Ahhoz, hogy a stresszt megtanuld kezelni, első lépésként meg kell ismerned. Nem minden stressz rossz, van amikor ez viszi előre az életet, hogy cselekedj, hogy amikor fáradt vagy akkor is tovább küzdj a céljaidért. 

Zen

mi a cél? 

Első lépésben, pontosítani a célt.

"STRESSZMENTES"  élet nem létezik.

Ha erre vágysz, egy álmot kergetsz. Amire hatásod van az a gondolkodásod, hogy hogyan reagálsz a helyzetekre és hogy mennyire figyelsz az elegendő pihenésre, töltekezésére, stresszlevezésre, amitől majd elegendő energiád lesz a stresszkezelésre.

Tudatos életmód

Ahhoz, hogy tudatosan élj, első lépésnek heti 1-2 énidős órát szükséges beilleszteni. A testnek- lelkednek-elmének is szüksége van arra, hogy olyan tevékenységet végezzen ami teljesen más, mint a megszokott munkád és napi dolgaid. Az edzés vagy intenzív jóga segít kiadni a feszültséget egy egészséges módon. Erősíted a tested amitől ellenállóbb lesz az immunrendszered is és sokkal jobban fogod erezni magad a bőrödben. A relaxáció segít ellazulni egy mélyebb szinten ami az idegrendszered tölti. A légzőgyakorlatok és egyéb technikák amiket megtanulsz a segítségedre lehetnek a hétköznapokban is otthon amikor úgy érzed "túl sok ".

Megvan az erő benned, hogy változtass ha nem érzed jól magad, 

A 4 alkalmas stresszkezelő program után tudni fogod, mire van épp szükséged, ahhoz, hogy levezesd a feszültséged és visszatöltsd az energiáidat. 

Hand Gesture

Hogyan működik? 

A 4 alkalom arra szükséges, hogy :

- megnézzük, mik a fő stresszfaktorok az életedben

- megkeressük melyik edzésforma vagy jóga a neked való

- belekóstolj a relaxációba  és a fantasztikus hatásait megtapasztald 

- elsajátíts legalább 1 eszközt amit otthon is tudsz végezni ha úgy érzed "túl sok" minden. Ez lehet egy légzőgyakorlat vagy más apróság amit megtanulhatsz itt.

vágj bele!

Ha szeretnéd elkezdeni, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy időpontot és helyszínt egyeztessünk, 

Budapesten 3 helyszínen:

- Budaörs

- 12. kerület

- 3. kerület 

Kecskeméten péntekenként találsz meg.

A 4 alkalom ára 36.000 Ft

Molnár Petra 

+36 70 8660 222

petrayogalife@gmail.com

Zen Garden
bottom of page