top of page

8 alkalmas stresszkezelés 

Ahhoz, hogy a stresszt megtanuld kezelni, első lépésként meg kell ismerned. Nem minden stressz rossz, van amikor ez viszi előre az életet és a segítségedre van. Itt megismerheted az idegrendszer működését és megérted, miért olyan fontos, hogy lazíts is néha a sok munka és tenni való mellett. Hosszú távon a relaxáció rengeteg fizikai betegséget és mentális problémát megelőzhet. 

IMG-2734.jpg
IMG-2734.jpg

Ahhoz, hogy tudatosan élj, első lépésnek heti 1-2 énidős órát szükséges beilleszteni. A testnek- lelkednek-elmének is szüksége van arra, hogy olyan tevékenységet végezzen ami teljesen más, mint a megszokott munkád és napi dolgaid. Az edzés vagy intenzív jóga segít kiadni a feszültséget egy egészséges módon. Erősíted a tested amitől ellenállóbb lesz az immunrendszered is és sokkal jobban fogod erezni magad a bőrödben. A relaxáció segít ellazulni egy mélyebb szinten ami az idegrendszered tölti. A légzőgyakorlatok és egyéb technikák amiket megtanulsz a segítségedre lehetnek a hétköznapokban is otthon amikor úgy érzed "túl sok ".

Megvan az erő benned, hogy változtass ha nem érzed jól magad, 

A 8 alkalmas stresszkezelő program után tudni fogod, mire van épp szükséged, ahhoz, hogy levezesd a feszültséged és visszatöltsd az energiáidat. 

A 8 alkalom arra szükséges, hogy :

- megnézzük, mik a fő stresszfaktorok az életedben

- megkeressük melyik edzésforma vagy jóga a neked való

- belekóstolj a relaxációba  és a fantasztikus hatásait megtapasztald 

- növeljük a testtudatosságot és a tudatos jelenlétet a hétköznapokban. 

- elsajátítasz néhány eszközt amit otthon is tudsz végezni ha úgy érzed "túl sok" volt egy  nap. Ez lehet egy légzőgyakorlat vagy más apróság amit megtanulhatsz itt.

Ha szeretnéd elkezdeni, vedd fel velem a kapcsolatot, hogy időpontot egyeztessünk. 

 alkalmanként: 11.000Ft  + terem belépő

8 alkalmas bérlet: 7 alkalom + 8. ajándék

(2 részletben is fizetheted)

Molnár Petra 

+36 70 8660 222

petrayogalife@gmail.com

IMG-2749.jpg
bottom of page