top of page
img1265.jpg
Yoga meditation

életmód hétvége

Február 3-5

Herceghalom, Abacus Hotel

Mire készülj? 

Téli pihenés és töltekezés.


Olyan sok mindent csinálunk egyszerre és olyan sok helyen kell megfelelni és teljesíteni szinte ugyan azon a szinten mindig. De nem tuduk állandóan 100%- ot adni magunkból. Ez teljesen rendben van. Hullámzó és áramló az energiaszintünk, a gondolataink, az érzéseink és persze az események is állandóan változnak kürülőttünk. Teljesen normális ha néha elfáradunk és vágyunk a pihenésre és arra, hogy most végre magunkkal foglalkozunk testileg és lelkileg is,


Ha magadat feltöltöd és kiegyensúlyozotabb leszel, észre fogod venni. hogy a környezeted is jobban lesz, hiszen többet és jobbat tudsz adni magadból.

A tábor programjai:


jóga órák, relaxációk, meditációk. szauna-wellness, Bennünk élő Istennők illóolajos szeánsz, és saját fürdő só készítése a választott Istennővel.

Nőnek lenni csodálatos. Ismerkedj meg a 7 Istennő típussal, melyek egy egy női viselkedés mintát személyesítenek meg. Mindegyik női minőség bennük lakozik, de általában van egy ami dominál. Ezeket a női minőségeket illóolajok és megerősítő mondatok segítségével erősítheted magadban. Például, ha a munkádban határozott és domináns vagy, jól kommunikálsz a férfiakkal akkor Athené Istennő minőségedet nagyon jól éled. Ha szeretnél otthon és a párkapcsolatban picit finomabb női minőséggel működni, érdemes egy Aphroditét aki a szerelmet és a kreativitást képviseli vagy egy Hérát választanod aki az odaadó feleség, aki képes áldozatot hozni a társáért.
Minden Istennőnek ott van a gyengéje ahol az erőssége is, pont ezért itt is a harmónia és az egyensúly megtalálására törekszünk.

Érkezés:
pénteken 14:00 órától lehet a szállást elfoglalni

Távozás:
Vasárnap 12:30 fele végzünk

Az árak a következők:


- Szoba - társsal: 2 ágyas szobában (reggeli+vacsora)

58.900 Ft/éj/2 fő, azaz 117.800 Ft/2 éj/2 fő.

 

Egyedül: (reggeli+vacsora)

43.900 Ft/éj/1 fő, azaz 87.800 Ft/2 éj/1 fő.

Ezekhez jön jóga, relaxáció, meditáció + istennős illóolajos programnál a fürdősó készítéshez szükséges eszközök
25.000 Ft / fő

Illetve most is, mint az előző táborban a konferencia terem bérlése osztódik még annyi felé, ahányan jöttök. Ez nagyjából 9.000 -13.000 Ft / fő között lesz majd.

hétfőig tartják a szobákat nekünk 

Ha szeretnél részt venni, kérlek üzenetben vagy telefonon jelezd nekem és küldöm a fizetési és szoba foglalási részletek.

Molnár Petra
+36 70 8660 222

Sok szeretettel várlak!

Telefon

+36 70 8660 222

Email 

Követem

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page