top of page

Aerial Yoga - egy igazán csajos sport


Próbáltad már az Aerial Yoga és a Yoga Trapéz órákat? Ha igen biztosan tapasztaltad, hogy egy igazán csajos sport, ami a a benned rejlő nőiességet erősíti.


Az órán nem kifejezetten a nőiesség a téma, de az ahogyan fejlődsz óráról órára, egyre tudatosabb leszel a tested felett és javul a tartásod ezek mind magabiztosságot adnak Neked.



Aerial Yoga


Az Aerial Yoga és a Yoga Trapéz kiválóan fejleszti a törzsizmokat, amik a helyes testtartás kialakítását szolgálják, így a magabiztos testtartásod magabiztos fellépést eredményez. A helyes tartás segíti a helyes légzést, nem nyomja össze a gyomrod így jobb közérzeted lesz.


Az órákon belekóstolhatsz a fitness-es mozdulatokba is, ami már komolyabb erőnlétet és testtudatot igényel.



Miért fotózunk az órákon?


A legfontosabb ok, az hogy vissza tudd nézni magad. Az egyik leghasznosabb tanulási és fejlődési módszer a sportban, ha tükörben vagy fotón vissza nézed magad. Így látod igazán, hogy milyen a tartásod, esetleg melyik lábat vagy kart kéne magasabbra emelned. Ha rendszeresen jársz és kitartóan dolgozol, pár hónap elteltével hatalmas eredményeket érhetsz el egy egy nehezebb pózban is. Amikor előkeresel egy régi képet és összehasonlítod a jelenlegivel, te magad is elcsodálkozol majd milyen nagy fejlődésen mentél keresztül.


Csatlakozz bátran óráinkhoz és magadhoz mérten nézd a fejlődést!


Egy magabiztos, mosolygós nőt semmi sem állíthat meg! :)


Yoga Trapéz


Válassz óratípusaink közül:


Yoga Trapéz törzsstabilizáló ( Budapesten is)

Yoga Trapéz nyújtás

Aerial Yoga

Aerial Yoga törzsstabilizáló

113 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

A belső önkép

A belső önképet nehéz meghatározni, de legegyszerűbben talán úgy lehetne, hogy mit hiszel magadról, mire vagy képes. Régóta az egyik kedvenc idézetem : "Az egészség a gazdagság a szépség és a zseniali

bottom of page